dimarts, 26 de gener del 2010

Resum del 2007



Varem començar l´any patrocinant,juntament amb SCOTT, a un jove corredor de BTT,en Diego Escudero. L´hi varem proporcionar equipament variat i una SCOTT SCALE 20 amb un preu especial per a corredors.

Al Juliol es va organitzar la primera Ruta en Btt A.Palliser a la qual hi varem participar com a servei técnic, varem fer una volta per els camins de Maó i acabarem amb un barenar i el sorteig d´una bicicleta.


Al mes d´agost es va celebrar el trofeu Festes de Sant Bartomeu de BTT a Ferreries,en Diego va guanyar la prova amb una Scott Spark 30.


També  s´en va fer una a Sant Lluís al sol demá a la que hi va participar na Marga Fullana.

Al mes de Setembre vam anar al Festibike,com cada any i contactarem amb la marca de bicicletes WILIER,fetes a Italia. A partir d´aquell moment varem ser distribuidors oficials de la marca a Menorca.
La seva gama consta de molts de models básicament de carretera,variedad de colors i molts de muntatges diferents a on el client pot triar segons les seves posibilitats.



També anarem a Zaragoza al show room que com cada any monta la marca SCOTT per presentar les novetats de la temporada.





Novembre del 2007,es celebra la primera sortida del RODA MO, activitat organitzada per l´ajuntament de Maó i la Plataforma per la Mobilitat i a la qual hi som convidats per fer de servei técnic durant les sortides mensuals.





El mateix mes,un client,en Juan " Cicli " s´en va amb la seva bicicleta a fer una ruta per la Patagonia i Xile durant cuatre mesos, l´ajudem i preparem la bicicleta,i l´hi donem roba i material.



Desembre 2007,un parell de clients es decideixen a fer el Camí de Santiago durant les vacances de Nadal,els ajudem i els hi donem un parell de jaquetes windstopper de la marca ETXE-ONDO.